top of page

DE MOOISTE ONTDEKKING BEN JEZELF!

Puur, krachtig en altijd in beweging

Wat doen wij voor jou?: Tekst
ontwikkeling coaching_edited.png
Wat doen wij voor jou?: Diensten

WANNEER? 

Je op een kruispunt staat ...

Wanneer je voelt en wilt dat iets gaat veranderen maar door alle wirwar van gedachten, patronen, emoties, verwachtingen en gewoontes niet goed meer ziet welke kant je op wilt gaan.

Verandering is het maken van een keuze om iets niet meer of juist wel te willen. Maar om te duiden wat dat iets is, is niet altijd helder en ook niet altijd makkelijk.  

WAT KUNNEN WIJ BETEKENEN? 

Mogen ontdekken

4PO geeft je de ruimte om te mogen ontdekken. We helpen je een reis te maken door jouw gevoelens, gedachtes en patronen. Om zo tot de kern van jouw vraag te komen. 

Wat belemmert jou en hoe komt dat? Wat mis je? Wat zoek je en vooral wat maakt dat dat belangrijk is voor jou? 

Niet wij maar jij hebt de wijsheid al in pacht. 4PO helpt je, vanuit oprechte betrokkenheid en nieuwsgierigheid maar ook vanuit professionaliteit en ervaring, op zorgvuldige en veilige wijze antwoorden te vinden en veranderingen duurzaam door te voeren. 

WAT DOEN WIJ? 

Handvatten bieden om te groeien

Elk individu, elke vraag en elke reis is anders. Dit vraagt om maatwerk in het aanreiken van wat voor jou nodig is. Na een kennismakingsgesprek wordt je, door middel van persoonlijke gesprekken, methodieken en oefeningen, begeleid om specifieke en algemenere levensvraagstukken te verhelderen. 

Wil je weten wat 4PO voor jou kan betekenen? neem dan contact met ons op

bottom of page