top of page
strand%25252520saar_edited_edited_edited_edited.png

MET GEBUNDELDE KRACHTEN CREËREN

Samen mooie dingen laten ontstaan...

4PO werkt graag samen om mooie dingen te laten ontstaan en wij mogen ons gelukkig prijzen met de bijzondere samenwerkingsverbanden met Master Your Life en Slabbers De Lange. 

​Wij maken gebruik van elkaars kracht en expertise om zo tot de mooiste resultaten voor organisatie en individu te komen. 

Wij werken samen met...: Diensten
logo%20(1)%20_edited.jpg

MEESTER VAN JE EIGEN LEVEN

Master Your Life begeleidt organisaties en individuen in periodes van verandering en in stabielere periodes. Iedere organisatie, elk individu en elke groep mensen heeft unieke combinaties van drijfveren en kernbehoeftes. Master Your Life werkt vanuit deze innerlijke drijfveren en biedt zo driedimensionale oplossingen. Haar trajecten zijn altijd maatwerk waarbij zelfverantwoordelijkheid en ‘invloed hebben op de situatie’ centraal staan. Wij zetten de essentie neer met daarin de intentie en kernwaardes van zowel de organisatie als de medewerker en brengen deze samen.


Logo_SDL_the assistant company_RGB.png

THE ASSISTANT COMPANY

Sinds 2010 is Slabbers De Lange dé specialist in het bemiddelen, trainen en coachen van assistenten en het optimaliseren van secretariaten door middel van onze secretariaat- en functiescan.

Het is ons specialisme assistenten en secretariaten op efficiënte en respectvolle wijze te begeleiden naar de gewenste situatie. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere organisaties en assistenten met onze unieke aanpak succesvol geholpen met de realisatie van hun uitdagingen.

Sta jij of jouw secretariaat ook voor een uitdaging? Deel hem dan met ons en dan bespreken we samen hoe we je/jullie weer echt kunnen laten excelleren.

bottom of page