top of page
Go Team _edited_edited.jpg
Wij werken samen met...: Afbeelding

MET GEBUNDELDE KRACHTEN CREËREN

Samen mooie dingen laten ontstaan...

4PO werkt graag samen om mooie dingen te laten ontstaan en wij mogen ons gelukkig prijzen met de bijzondere samenwerkingsverbanden met Master Your Life en Slabbers De Lange. 

​Wij maken gebruik van elkaars kracht en expertise om zo tot de mooiste resultaten voor organisatie en individu te komen. 

logo%20(1)%20_edited_edited_edited.png

VOOR IEDEREEN DIE EIGENWIJS WIL ZIJN

'Samen komen we tot bewustwording, inzicht, verbinding en betrokkenheid om vanuit intrinsieke draagkracht mooie duurzame resultaten te behalen.'

Master Your Life staat voor versterking van de kern. Dit doen wij door erkenning te geven aan de essentie (het bestaansrecht) en de kernwaarden die daarbij horen voor mens en organisatie.

Met onze Master Your Life-methodiek creëren wij ruimte voor verandering om vanuit de essentie te kijken naar situaties, handelen en patronen. Dit doen wij door inzicht te geven in handelen en patronen zodat deze herkend worden. Deze te erkennen voor wat zij zijn (belemmerend of helpend). Vervolgens deze te beïnvloeden en ze zo helpend te maken en tenslotte te laten integreren en beklijven.


De Master Your Life Kernwaarden zijn: Veiligheid, Openheid, Respect, Betrokkenheid en Moed.

De dienstverlening van Master Your Life richt zich op het floreren van organisatie en individu en bestaat onder andere uit begeleiding van verandertrajecten, training en coaching.  

Logo_SDL_the assistant company_RGB_edited.png

THE ASSISTANT COMPANY

Sinds 2010 is Slabbers De Lange dé specialist in het bemiddelen, trainen en coachen van assistenten en het optimaliseren van secretariaten door middel van onze secretariaat- en functiescan.

Het is ons specialisme assistenten en secretariaten op efficiënte en respectvolle wijze te begeleiden naar de gewenste situatie. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere organisaties en assistenten met onze unieke aanpak succesvol geholpen met de realisatie van hun uitdagingen.

Sta jij of jouw secretariaat ook voor een uitdaging? Deel hem dan met ons en dan bespreken we samen hoe we je/jullie weer echt kunnen laten excelleren.

DSG.png

DE MENS CENTRAAL!

De mens staat te weinig centraal waardoor werkdruk en werkstress de boventoon voeren, wat leidt tot ontevreden medewerkers en achterblijvende organisatieresultaten. Onze missie bij DSG is het stimuleren van betrokken, eerlijk en realistisch leiderschap waarbij het welzijn van de mens centraal staat. Hierdoor kunnen zowel organisaties als de wereld floreren. Aandacht voor het vervullen van behoeften van medewerkers speelt daarbij een belangrijke rol. Dit omdat we geloven dat een gelukkige collega een productieve collega is. Kiezen voor het welzijn van het collectief van individuen die samenwerken, is dus kiezen voor het welzijn van de organisatie.

DSG wil vanuit diverse disciplines en ervaring zich inzetten om vanuit dit platform leiders en elkaar te inspireren, te versterken en te verbinden en zo collega’s en organisaties handelingsperspectief te bieden in betrokken, eerlijk en realistisch leiderschap.

Wij werken samen met...: Diensten
bottom of page